Savetovanje i individualni pristup

Pristup savetovanju i podršci putem mejla, ćaskanja i video poziva svaki radni dan u nedelji.

Imati rak u svom životu može da ti preokrene život naopačke.
MladiCe razumeju da rak utiče na sve, od toga kako se osećaš i koliko si opterećen/a za svoje porodične, prijateljske i partnerske veze, za obrazovanje, posao, finansije.

Rak različito utiče  na ljude, pa zbog toga možemo i individualno da radimo sa tobom kako bismo identifikovali potrebe i ciljeve, a zatim se pobrinuli da dobiješ podršku koja ti je potrebna da se bolje nosiš sa bolešću. 

VAŽNO Ako želite da razgovarate sa nama javite se na neki od sledećih načina:

Naše MladiCe su otvorene tako da možeš da razgovaraš sa njima. Naša podrška je iskustvena, emotivna, informativna i socijalna.

MladiCe godinama unazad koriste svoje iskustvo lečenja od raka kako bi pomogli drugima u sličnoj situaciji, a u cilju pružanja što kvalitetnije podrške MladiCe su edukovane od strane psihoterapeutkinja REBT CENTRA. 

Podrška je dostupna svakim radnim danom od 17:00-21:00h, bez obzira gde živite. 

Podršku možeš dobiti putem mejla mladice@mladice.org,  četa uživo na socijalnim mrežama ili WHATSAPP CHAT na broj +38162 8391 421.

Možeš se priključiti grupi podrške koja takođe radi online. Ako želiš da budeš deo online grupe za podršku prijavi se na neki od gore navedenih načina. U zavisnosti od broja prijavljenih obavestićemo te za termin održavanja grupe podrške.

Sve naše usluge su besplatne

“Kada mi je dijagnostikovan rak u 19. godini, upozoren sam da moja plodnost može biti izložena riziku zbog uključivanja određenog leka u moju hemioterapiju. Pored nemira koji donosi dijagnoza raka, bilo je poražavajuće misliti da moje lečenje može da utiče na moju šansu da imam decu. Za mene je postalo bitno da budem svestan i informisan o mogućim tretmanima za plodnost, a koje bih mogao da primim kako bih zaštitio i osigurao svoju plodnost u budućnosti. Kroz konsultacije sa mojim specijalistom za plodnost i neprestano pozivanje na knjigu poput ove, osećao sam se sigurno u donošenju odluke o tretmanima plodnosti koji su bili pravi za mene. Ovakva knjiga je bila od suštinskog značaja jer mi je omogućila da razumem postupke, efekte i potencijalne rezultate svakog od tretmana plodnosti na jasan i prijatan način. Nadam se da će vam ova knjiga pomoći da razmotrite svoje mogućnosti plodnosti, tako da i vi možete biti bolje informisani da odaberete najbolje tretmane za plodnost za vas.”
Kilie Levis
kancer survajvor

Govoriti o onome što ti se dešava izgleda veoma teško, ali razgovarati sa nekim znači puno.