Ljubavni Rentgen!

Sreda, dan dosadan, naravno, čekamo da prođe, ali ipak po nečemu poseban.

Facebook, svi su na njemu, a opet malo njih trenutno. Mada tu je jedan dečak, ma nije više dečak, kaže zakon. ima 18. I zbog tih osamnaest više ne leže na dečijem odeljenju (naših bolnica). Ležao je pre par godina, bolest je ponovo tu, ne pušta, kao da joj je, gaduri, taj divan dečak nedostajao. Drolja. A momak, tu je, leži, četuje na faceu. Leži, četuje i čeka petak. E, taj petak je u stvari naš zanimljiv Petak (veliko P). E sad, u čemu je caka. Ne čeka se petak da bi se išlo kući, naravno ako su rezultati krvi dobri,  čeka se Petak  da bi se naš junak, u stvari, video sa jednom (pokazao mi je i sliku), divnom, ma malo je reći divnom, devojčicom. I opet, nije čak ni to tema ovih mojih par napisanih reči.

Tema je, gde su se naš junak i ta lepotica sreli… E to je tema. Sreli su se u RENTGEN sobi. E da, u RENTGEN sobi. Pre neki dan. To je ona soba u kojoj naši mili odlaze s vremena na vreme na umetničko slikanje, ali iznutra. E da, to je moja tema danas.  Taj divan mladić koji jedva čaka da to iskustvo podeli sa nekim, našao me je. Taj divan mladić koji sada razmišlja kako do petka da podigne te preko potrebne Leukocite, barem na 3. Taj divan mladić koji razmišlja kako da kraste po njegovom još mladom telu nestanu. Nestanu do tog famoznog petka. Jer lepo jest razmenjivati poruke SMS-om, očijukati na faceu, msn-u, skype-u. Ali gledati se u oči…e to je već nešto drugo.

Eto, to je razlog zašto sam hteo da u par reči ovaj momenat zabeležim. Voleo bih da sam u tom trenutku bio tamo, držao kameru ili foto aparat i svaki trenutak zabeležio za neki budući, mali filmić. Filmić sa temom da su Ljubav, Simpatija, ta prijatna osećanja koja se danas bude između ova dva mlada stvorenja i dalje neuporedivo jača od te, drolje, kurve koja sebi dozvoljava da organizmom vlada.

Ne smem, a nije ni lepo da otkrijem imena naših junaka, ali smem da tražim, od vas, koji ovo čitate, da naučite nešto od junaka, a ako ste naučeni da i njemu i njoj, u ovoj priči bezimenim, prenesete još i još i još i još i što je bre moguće više Ljubavi i Simpatija i Pozitivnih osećanja kao bi se taj famozni Petak i desio.

Vladimir