Kako biramo informacije?

Da bismo bili sigurni da naše informacije o raku rade za mlade ljude, uključujemo mlade ljude u svakoj fazi – i ako im se nešto ne sviđa, mi to menjamo.

Kao što i sami znate, mnogo korisnih, stručnih, tačnih, preciznih sadržaja ima na engleskom. Imamo svoje uzore i pokazali su se kao sjajan i tačan izvor informacija namenjen baš mladima koji su suočeni sa rakom.  Zašto? Zato što nam nije stalo samo do stvaranja tačnih informacija. Stalo nam je do stvaranja tačnih informacija koje su što korisnije za mlade ljude.

Pozdravljamo sve komentare ili povratne informacije koje imate o našim informacijama. Slobodno nam pošaljite svoja mišljenja putem e-pošte.

Napisano za vas

13-24-godišnjaci oboleli od raka nam govore šta žele da čitaju, a zatim nam pomažu da to razvijemo. Ako im se ne sviđa jezik ili bilo šta nema smisla, mi ga menjamo. Jednostavno.

Korektura

Mnogi stručnjaci pomažu da naši medicinski podaci budu tačni. Počinjemo tako što koristimo samo pouzdane izvore, a onda sve što napišemo, prevedemo, adaptiramo dajemo na mišljenje našem timu. Od vitalnog je značaja da informacije koje pronađete ovde budu tačne i ažurne, tako da možete da ih koristite za donošenje najboljih odluka o svojoj zdravstvenoj zaštiti i lečenju.

Da biste saznali više o izvorima koje koristimo, pošaljite email na udruzenje@cikaboca.org.